• Jobba hos oss

Jobba hos oss som plåtslagare eller smed.

Vi behöver en plåtslagare och en smed. 

SMED
Om du som smed tittar igenom hemsidan tror vi att du förstår om detta är något för dig. Vårt sätt att arbeta innebär stor självständighet. Strävan är att du kan ta emot jobb via epost från kunder och från kunder som kommer in på vår kundmottagning. Dessa jobb kan bestå i allt möjligt. Om du tror att jobbet passar en kollega bättre kan du bolla kunden vidare.

Vi lämnar alltid pris på alla jobb. Vissa kunder har vi en relation med som innebär att de kan beställa utan offert, men de är få. Rikligt med prismallar i excel och på papper hjälper dig att snabbt få fram ett pris på väldigt många olika jobb.

På sikt kommer du att ha relationer med vissa kunder som därmed kommer direkt till dig. Ett plus är om du gillar att åka ut till kunder och lösa uppgifter på plats. 

PLÅTSLAGARE
Läs vad som står ovan för smederna. Detsamma gäller plåtisarna, men vi måste ju nästan alltid åka ut till kund. Egna kundrelationer är viktiga även för oss plåtslagare. Vi strävar i första hand efter att serva byggarna med deras behov. Detta innebär att vi undviker att låsa upp oss i större projekt. Det finns gott om mindre jobb som vi vill hinna med. Lämna priser utan att måtta. När det är bestält är det bara att köra.

Eftersom vi nästan bara jobbar på Lidingö är det nära till verkstaden där du kan göra en bit som fattas och/eller ta en kaffe.

Om du skulle vilja jobba hos oss och tror att du passar in i vår bild av vad vi behöver är du välkommen med ett informellt ebrev till info@larssonsplat.se

plåtslagare arbete jobb söka stockholm lidingö plåtis tak falsa