• Jobba hos oss

Jobba hos oss som plåtslagare eller smed.

SMED/MEKANIKER
Om du som smed tittar igenom hemsidan tror vi att du förstår om detta är något för dig. Vårt sätt att arbeta innebär stor självständighet. Strävan är att du kan ta emot jobb via epost från kunder och från kunder som kommer in på vår kundmottagning. Dessa jobb kan bestå i allt möjligt. Om du tror att jobbet passar en kollega bättre kan du bolla kunden vidare. De uppdrag som passar dig bra kommer dina kolleger att styra till dig. Vissa kunder kommer du att få en bra relation med och de kommer att söka upp dig. 

Vi lämnar alltid pris på alla jobb. Vissa kunder har vi en relation med som innebär att de kan beställa utan offert, men de är få. Rikligt med prismallar i excel och på papper hjälper dig att snabbt få fram ett pris på väldigt många olika jobb. De jobb som inte passar i en prismall tar du fram ett pris på och stämmer av det med en kollega.

Ett plus är om du gillar att åka ut till kunder och lösa uppgifter på plats. 

PLÅTSLAGARE
Läs vad som står ovan för smederna. Detsamma gäller plåtisarna, men vi måste ju nästan alltid åka ut till kund. Egna kundrelationer är viktiga även för oss plåtslagare. Vi strävar i första hand efter att serva byggarna med deras behov. Detta innebär att vi undviker att låsa upp oss i större projekt. Det finns gott om mindre jobb som vi vill hinna med. 

På Lidingö finns det massor med villor så det har blivit vår specialitet att göra alla typer av plåtbitar till dessa. Det passar oss med dessa begränsade projekt. De är lätta att prissätta och en person räcker för att hålla i jobben. Det har visat sig lättjobbat och tidseffektivt att jobba en och en. Om två skulle finna varandra och samarbeta på ett bra sätt går det naturligtvis bra. 

Om du vill jobba med andra typer av objekt finns inget som hindrar. Du styr själv vad du vill göra och på vilket sätt. Du som tar stort ansvar och är på jobbet heltid får extra privilegier.

Eftersom vi nästan bara jobbar på Lidingö är det nära till verkstaden där du kan göra en bit som fattas och/eller ta en kaffe.Vi behöver inga lärlingar för tillfället.

Om du skulle vilja jobba hos oss och tror att du passar in i vår bild av vad vi behöver är du välkommen med ett informellt ebrev till richard@larssonsplat.se. Ett besök eller telefonsamtal går åxå bra.

plåtslagare arbete jobb söka stockholm lidingö plåtis tak falsa