Perssons

Vi har träffat ett avtal med Bröderna Persson om att ta över deras mekaniska verkstad. Maskiner, materiallager, kunder och tre st ur deras personal kommer vi att ha hos oss i augusti.

Efter/under semestern flyttar vi över deras maskiner, verktyg och materiallager. Dessutom kommer Arne, Mattias och Fredrik över. Det blir perfekt! JG har precis flyttat till Arninge, därmed har vår mekaniska verkstad fått fler förfrågningar. Lidingö Lås fortsätter som vanligt. 

Under hösten kan det bli lite rörigt med en stor ommöblering på vår verkstad. Vi kommer att försöka separera plåtslageriet från mekaniska verkstaden. Plåtslageriet hamnar i annexet. 

För Plåtslagerikunderna innebär detta att Richard hjälper Robin, David och Sergio att utföra byggnadsplåtslagerijobb. Richard är uteslutande plåtslagare efter 12 juni. I vår har vi för första gången inte hunnit med att komma och täta pågående läckage direkt. Det har plågat oss, och kunder med läckage, så nu har vi ambitionen att senast dagen efter att någon hör av sig med ett läckage komma och täta det.

Vår mekaniska verkstad kommer att ha fem rutinerade smeder. Arne och Ron håller mest till inne och tar emot kunder. Micke, Fredrik och Mattias är mer mobila och servar kunderna ute på Ön. Mattias och Fredrik kommer att ta hand om båtjobben.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emilia Thurin » Mässing:  ”Hej! Jag vill ha en bänkskiva och ett stänkskydd inklätt i mässing.. Kan skicka..”

  • Liridon Zogu » Kabelskydd:  ”Hej, Vad kostar kabelskyddet?”

  • Susanne Simonsson » Brevlåda:  ”mycket snygg brevlåda. Mått och pris! Tack på förhand ! Vh Susanne ”

  • Sofie Lindahl » Blomlådor:  ”Hejsan! Vi behöver hjälp med att ta fram blomlådor till våra fönsternischer. Vi ..”

  • Max Rosales » Snörasskydd:  ”Hej försöker att hitta just detta snörasskydd, menhar svårt att hitta den, vi ha..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln